JULEMENU

Fra d. 2/11 2020 er det igen muligt, at bestille vores populære julemenuer.
Vær opmærksom på, at disse skal forudbestilles.

OBS!

Fredage og lørdage i ugerne 47-51 kører vi med begrænset menukort både frokost og aften grundet juleperiode. Vi i tager forbehold for mindre ændringer i menuen

Til frokost kan I vælge mellem vores tre julemenuer (lille, mellem, stor) eller vælge frit fra vores smørrebrødskort, som I finder her. Ønskes én af de tre julemenuer skal dette nævnes ved booking eller skrives til info@klokkenaarhus.dk minimum én dag før besøget.

Lille Julemenu

Forret
2 slags sild, kapers, løg & karrysalat
Paneret rødspætte, citron & grov remoulade
Hjemmebagt brød m. smør

Hovedret
Langtidstilberedt flæskesteg af dansk gris m. nelliker & laurbærblade
Hjemmelavet rødkål lavet m. julens krydderier
Rosastegt andebryst m. dansk honning & appelsin
Frisk grønkålssalat m. granatæble, solsikkekerner & frisk syrlig vinaigrette
Hvide kartofler
Brunede kartofler
Brun sovs

Dessert
Hjemmelavet ris á la mande m. mandelsplitter & kirsebærsauce

Pris 345,-

Mellem Julemenu

Forret
2 slags sild, kapers, løg & karrysalat
Paneret rødspætte, citron & grov remoulade
Hjemmelavet hønsesalat, syltede bøgehatte & sprød bacon
Tunmousse m. brunet smør, æble & sukkerærter
Hjemmebagt brød m. smør

Hovedret
Langtidstilberedt flæskesteg af dansk gris m. nelliker & laurbærblade
Hjemmelavet rødkål lavet m. julens krydderier
Rosastegt andebryst m. dansk honning & appelsin
Frisk grønkålssalat m. granatæble, solsikkekerner & frisk syrlig vinaigrette
Hvide kartofler
Brunede kartofler
Brun sovs

Dessert
Hjemmelavet ris á la mande m. mandelsplitter & kirsebærsauce

Pris 375,-

Stor Julemenu

Forret
2 slags sild, kapers, løg & karrysalat
Paneret rødspætte, citron & grov remoulade
Hjemmelavet hønsesalat, syltede bøgehatte & sprød bacon
Tunmousse m. brunet smør, æble & sukkerærter
Hjemmebagt brød m. smør

Mellemret
Hjemmelavet tartelet m. hønsekødsfyld
Petit rejecocktail m. håndpillede rejer

Hovedret
Langtidstilberedt flæskesteg af dansk gris m. nelliker & laurbærblade
Hjemmelavet rødkål lavet m. julens krydderier
Rosastegt andebryst m. dansk honning & appelsin
Frisk grønkålssalat m. granatæble, solsikkekerner & frisk syrlig vinaigrette
Hvide kartofler
Brunede kartofler
Brun sovs

Dessert
Hjemmelavet ris á la mande m. mandelsplitter & kirsebærsauce

Pris 450,-

3 timers fri øl vin, sodavand og vand

“Rio Alto”, Chardonnay, Reserva, Chile – 2018
“Alese” Negroamaro, Schola Sarmenti, Apulien, Italien – 2016
Ceres Top & classic
Sodavand
Vand m./u. Brus

Pris 275,-

 

Tilkøb

Hjemmelavede flæskesvær m. “sour cream & onion” & estragonmayo
25,- pr. person

Hjemmelavede ”franske kartofler”
20,- pr. person

Krydderfedt til forretten
10,- pr. person

Æg & rejer m. hjemmelavet rejesalat på håndpillede rejer, æg & citron
45,- pr. person

Hjemmelavet laksetatar m. rygeostcreme
45,- pr. person

Medister m. grov sennep & hjemmesylt
30,- pr. person

Frikadeller m. grov sennep
30,- pr. person

Klokkens snaps – 4 stk. pr. person:
4 udvalgte snapse eller akvavitter.
pris pr. person: 152,-

Klokkens snaps – helflaske:
Forskellige varianter
pris pr. Stk.: 500,-

Kaffe & The
Friskbrygget kaffe ad libitum og thé i flere varianter.
pris pr. person: 35,-

Sødt til kaffen:
Vores kok fremtryller noget lækker
pris pr. person: 25,-

BOOK
BORD
MENU
MENUKORT
BOOK BORD
MERE