Klokken Snaps

I samarbejde med Copenhagen Distillery har vi lavet vores egen snapseserie. Vi har skabt 12 forskellige snapse og akvavitter; én til hver af urets klokkeslæt. Vi har igennem flere smagninger med eksperterne fra Copenhagen Distillery fundet de helt rigtige snapse til vores danske menukort.

Klokken Snaps

I samarbejde med Copenhagen Distillery har vi lavet vores egen snapseserie. Vi har skabt 12 forskellige snapse og akvavitter; én til hver af urets klokkeslæt. Vi har igennem flere smagninger med eksperterne fra Copenhagen Distillery fundet de helt rigtige snapse til vores danske menukort.

Klokken 1

Dild, citronskal, lindeblomst, morgenfrue, morbær, rosenblade, hindbær
En sommerakvavit, der smager af dansk sommer, villahaver i juli og af blomster i fuld flor. Perfekt til solskinsdage og lyse aftener med venner og veninder.

Klokken 3

Mexicansk kaffe, citronskaller, kardemomme, rørsukker & hvid sukker.

En klassisk kaffelikør tilføjet kardemomme. Du vil opleve et lille men forfriskende strejf af citrus, der udmunder sig i en dejlig forfriskende kaffelikør. Fungerer super godt i cocktails som White Russians, men vi anbefaler den som en sidevogn til din kaffe og dessert. Alternativt som en eftermiddags opkvikker klokken 15.

Klokken 5

Kommen, appelsinskal, pommerans, kakao, alba kanel, hvid peber, kardemomme, stjerneanis
Med udgangspunkt i vores julesnaps er Cinnamon Pepper skabt ud fra et ønske om at fejre det danske vinterhalvår med masser af varme.

Klokken 7

Enebær, appelsiner, pommeranz, indonesisk langpeber, kardemomme og svesker.

Orangesnaps med vinterkrydderier i perfekt balance.

Drikkes kl. 19. Passer til vintermad og simreretter og går fremragende til en Klokkengryde. Hvis den ikke drikkes rent, tilføj da tonic og en skive appelsin, og der er sommer i din mund.

Klokken 9

Kommen, citronskal, gurkemeje og fennikel.

En moderne og vild akvavit med frisk gurkemeje og fennikel, der understøtter kommensmagen. Gurkemeje smager nærmest af brændenælder, hvordan det så end smager?

Drikkes kl. 21 og er et dejligt alternativ til en klassisk taffel. Det er en akvavit, der går godt til hovedretter, især steg. Den virker også godt med tonic eller ginger ale.

Klokken 11

Kommen, dild, bynke, koriander, kvan & fennikel. Hertil 3 måneders fadlagring på egefade infuseret med portvin.
Sødmen fra bynken er i perfekt samspil med friskheden fra kommen og dild. Hertil opleves vinøse noter af portvin og egefad, der skaber et formidabelt samspil og afrunding på denne akvavit. Nyd klokken 11 til lyst kød eller fjerkræ. Den skal dog heller ikke undervurderes som partner til sild eller anden fed fisk

Klokken 2

Jordbær, blåbær, solbær, brombær, fermenteret uddestilleret honning.
Frugtig og fyldig med let alkoholprocent. Rig på sødme og kraftig bærsmag. Smager ganske enkelt af mere. Nyd klokken 2 midt på eftermiddagen som sødt til kaffen eller sammen med din dessert til at varme dig på kolde vinteraftener.

Klokken 4

Dildfrø, tørrede dildspidser og håndrevet citronskaller.
En let, sød og rund dildakvavit med en svag duft fra håndrevet citronskaller. Drikkes kl. 16 til din kolde anretning og er især god til sild. Udgør også et suverænt makkerpar med en Royal Classic.

Klokken 6

Kommen, dild, bynke, koriander, kvan & fennikel.
Vores pandant til den klassiske OP Anderson. En let og sødmefuld fætter, hvor den gamle danske hekseurt, bynke, er hovedpersonen. Nyd Klokken 6 til … det hele! Både til smørrebrød og de klassiske varme anretninger.

Klokken 8

Enebær, valnødder, tranebær, birkerøg og enebærrøg.
Birkebark og tørrede enebær med ild i. Ristede valnødder og soltørrede tranebær. Vildnoter af bål og brand, sødme og let bitre nøddetoner i eftersmagen. Drikkes kl. 20 og går godt til kød – særligt en Klokken tatar eller en dansk hakkebøf.

Klokken 10

Kommen

Noter af grøn græs, citron og eukalyptus Drikkes sidst på aftenen til stegt flæsk og biksemad. Fungerer rigtig godt sammen med ginger beer

Klokken 12

Kommen, citronskal, gurkemeje & fennikel. Hertil 3 måneders fadlagring på sherry infuserede egefade.
En vild og moderne akvavit med frisk gurkemeje og fennikel. De skarpe og friske smage fra urterne bliver godt balanceret af en sød og cremet kant fra sherryfadene. Til desserten og osten efter maden. Kan også nydes i sig selv omkring midnat ledsaget af en god cigar.
BOOK
BORD
MENU
MENUKORT
BOOK BORD
MERE