JULEMENU

OBS!

Vær opmærksom på, at disse skal forudbestilles.

Vi har sammensat tre forskellige julemenuer, som skal sikre, at du og dit selskab kommer i rette julestemning.
 
Julemenuerne kan bestilles til både frokost og aften, men skal dog bestilles på forhånd; Enten ved booking eller ved at skrive til info@klokkenkbh.dk minimum én dag før besøget. I har dog også mulighed for at vælge frit fra vores à la carte kort.
 

Lille Julemenu

Forret
2 slags sild, kapers, løg & karrysalat
Paneret rødspætte, citron & grov remoulade
Hjemmebagt brød m. smør

Hovedret
Langtidstilberedt ribbensteg af dansk gris m. nelliker & laurbærblade
Hjemmelavet rødkål lavet m. julens krydderier
Rosastegt andebryst m. dansk honning & appelsin
Frisk grønkålssalat m. granatæble, solsikkekerner & frisk syrlig vinaigrette
Hvide kartofler
Brunede kartofler
Brun sovs

Dessert
Hjemmelavet ris á la mande m. mandelsplitter & kirsebærsauce

Pris 345,-

Mellem Julemenu

Forret
2 slags sild, kapers, løg & karrysalat
Paneret rødspætte, citron & grov remoulade
Hjemmelavet hønsesalat, syltede bøgehatte & sprød bacon
Æg med rejer
Hjemmebagt brød m. smør

Hovedret
Langtidstilberedt ribbensteg af dansk gris m. nelliker & laurbærblade
Hjemmelavet rødkål lavet m. julens krydderier
Rosastegt andebryst m. dansk honning & appelsin
Frisk grønkålssalat m. granatæble, solsikkekerner & frisk syrlig vinaigrette
Hvide kartofler
Brunede kartofler
Brun sovs

Dessert
Hjemmelavet ris á la mande m. mandelsplitter & kirsebærsauce

Pris 395,-

Stor Julemenu

Forret
2 slags sild, kapers, løg & karrysalat
Paneret rødspætte, citron & grov remoulade
Hjemmelavet hønsesalat, syltede bøgehatte & sprød bacon
Æg med rejer
Hjemmebagt brød m. smør

Mellemret
Hjemmelavet tartelet m. hønsekødsfyld
Petit rejecocktail m. håndpillede rejer

Hovedret
Langtidstilberedt ribbensteg af dansk gris m. nelliker & laurbærblade
Hjemmelavet rødkål lavet m. julens krydderier
Rosastegt andebryst m. dansk honning & appelsin
Frisk grønkålssalat m. granatæble, solsikkekerner & frisk syrlig vinaigrette
Hvide kartofler
Brunede kartofler
Brun sovs

Dessert
Hjemmelavet ris á la mande m. mandelsplitter & kirsebærsauce

Pris 465,-

3 timers fri øl vin, sodavand og vand

“Rio Alto”, Chardonnay, Reserva, Chile – 2018
“Alese” Negroamaro, Schola Sarmenti, Apulien, Italien – 2016
Royal pilsner & classic
Sodavand
Vand m./u. Brus

Pris 275,-

 

BOOK
BORD
MENU
MENUKORT
BOOK BORD
MERE