Smørrebrød Take-Away

Smørrebrød

Klokken lancerer smørrebrød som Take Away 

Nogen vil påstå, at smørrebrød er grunden til, at Danmark af flere omgange er blevet kåret som verdens lykkeligste land. Derfor tilbyder Klokken også smørrebrød som Take Away. Klokkens smørrebrød laves af kun de bedste råvarer og bliver lavet, lige inden du henter det. Vores frisklavede smørrebrød er perfekt til både frokosten, på farten, til forretningsmødet eller blot, hvis du har lyst til en bid af Danmark.

Som udgangspunkt skal alt smørrebrød bestilles senest klokken 21 dagen forinden og afhentes senest klokken 15 på dagen.

Ønsker du at afgive en bestilling efter kl. 17.00 lørdag, som du skal bruge søndag, så skal bestillingen foregå over telefonen, da vi ikke er på mailen. Ring på +45 69156986” .

Ved større bestillinger eller forespørgsler, tøv da ikke med at kontakte os her

* Vi forbeholder os retten til at afvise bestillinger på dagen, såfremt der er “udsolgt”.

højtbelagt smørrebrød som take-away
højtbelagt smørrebrød som take-away
højtbelagt smørrebrød som take-away

Dansk mad – smørrebrød take away & catering

Klokken serverer take away. Her kan du få klassisk smørrebrød med dig hjem, til dit middagsselskab eller som frokost på kontoret. Smørrebrødet fås i forskellige varianter med blandt andet æg og rejer, kartofler med karse og mayonnaise, klassisk hønsesalat og rødspættefilet. Klokken tilbyder tilmed smørrebrød take away ad libitum alle ugens dage mellem 11.30 og 17.00 for kun 189 kr. Take away kan bestilles på restauranten og online på Klokkens hjemmeside.

Restauranten i Aarhus tilbyder også catering til din firmafest, din barnedåb, dit kobberbryllup og din lørdag aften. Her er der sammensat menuer med traditionen i de danske rødder og de danske, klassiske retter. Menuerne består af enten 3 eller 4 serveringer, hvor den danske mad er gennemgående.
I juletiden tilbyder Klokken også traditionel dansk julemad og til nytår er der ligeledes skabt en særlig menu til de madglade danskere.