Valgflæsk som take-away - uden tomme løfter!

Ønsker du at bestille valgflæsk ud-af-huset, skal dette bestilles senest 4. juni klokken 21.
Du vælger selv det tidspunkt, du ønsker at afhente det i restauranten.
* Vi forbeholder os retten til at afvise bestillinger på dagen, såfremt der er “udsolgt”.

Valgflæsk på menuen hos Klokken
- den ægte vare!

En duft af valgflæsk af bredt sig over nationen de seneste uger, men har du også svært ved at finde hoved og hale i de mange budskaber, løfter og holdninger, der svirrer? Så inviterer vi nu på valgflæsk man forstår: Som ad libitum!

Vi giver dig nemlig muligheden for at spise mere valgflæsk end politikerne har lovet, når vi inviterer indenfor til stegt flæsk ad libitum på valgdagen den 5. juni.

Vi er utrolig stolte af vores flæsk på Klokken. Vi sigter efter at skabe en dejlig sprødhed uden at miste saft, kraft og smag i kødet. Tykkere skiver og tørsaltning er nogle af hemmelighederne. Resten røber vi selvfølgelig ikke!

Så kom ind til Valgflæsk på Klokken – Vi lover sprødt flæsk og tyk sovs!

Pssst! Den 5. juni er samtidig Fars Dag, så har du en Far, der fortjener lidt ekstra forkælelse, så kan du passende tage ham under armen.

Stegt flæsk – ad libitum!

m. små kartofler, syltede rødbeder og persillesovs
Inkl. 1 stor Ceres Top eller sodavand

225,-

Book bord nu

Køkkenets åbningstider:

Søndag-Mandag: 11.30-20.00

Tirsdag-Onsdag: 11.30-21.00

Torsdag-Lørdag: 11.30-22.00

Smørrebrød Kan afhentes Mandag-Søndag 11:30-16:30

Selskaber

Vi kan klare alt fra frokoster til aftenselskaber både i og ude af huset

Dansk mad – smørrebrød take away & catering

Klokken serverer take away. Her kan du få klassisk smørrebrød med dig hjem, til dit middagsselskab eller som frokost på kontoret. Smørrebrødet fås i forskellige varianter med blandt andet æg og rejer, kartofler med karse og mayonnaise, klassisk hønsesalat og rødspættefilet. Klokken tilbyder tilmed smørrebrød take away ad libitum alle ugens dage mellem 11.30 og 17.00 for kun 189 kr. Take away kan bestilles på restauranten og online på Klokkens hjemmeside.

Restauranten i Aarhus tilbyder også catering til din firmafest, din barnedåb, dit kobberbryllup og din lørdag aften. Her er der sammensat menuer med traditionen i de danske rødder og de danske, klassiske retter. Menuerne består af enten 3 eller 4 serveringer, hvor den danske mad er gennemgående.
I juletiden tilbyder Klokken også traditionel dansk julemad og til nytår er der ligeledes skabt en særlig menu til de madglade danskere.