Julefrokost

Tilbydes fra d. 1/11 til d. 31/01

OBS!

Fredage og lørdage i ugerne 47-51 kører vi med begrænset menukort både frokost og aften grundet juleperiode. Vi i tager forbehold for mindre ændringer i menuen

Til frokost kan I vælge mellem vores tre julemenuer (lille, mellem, stor) eller vælge frit fra vores smørrebrødskort, som I finder her. Ønskes én af de tre julemenuer skal dette nævnes ved booking eller skrives til info@klokkenaarhus.dk minimum én dag før besøget.

Til aften kan du vælge mellem vores tre julemenuer (lille, mellem, stor) eller vores Klokken Menu, som du finder her

Lille Julemenu

Forret

2 slags sild, kapers, løg & karrysalat
Paneret rødspætte, citron & grov remoulade
Hjemmebagt brød m. smør

Hovedret
Langtidstilberedt flæskesteg af dansk gris m. nelliker & laurbærblade
Hjemmelavet rødkål lavet m. julens krydderier
Rosastegt andebryst m. dansk honning & appelsin
Frisk grønkålssalat m. granatæble, solsikkekerner & frisk syrlig vinaigrette
Hvide kartofler
Brunede kartofler
Brun sovs

Dessert
Hjemmelavet ris á la mande m. mandelsplitter & kirsebærsauce

Pris 345,-

Mellem Julemenu

Forret 
2 slags sild, kapers, løg & karrysalat
Paneret rødspætte, citron & grov remoulade
Hjemmelavet hønsesalat, syltede bøgehatte & sprød bacon
Tunmousse m. brunet smør, æble & sukkerærter
Hjemmebagt brød m. smør

Hovedret
Langtidstilberedt flæskesteg af dansk gris m. nelliker & laurbærblade
Hjemmelavet rødkål lavet m. julens krydderier
Rosastegt andebryst m. dansk honning & appelsin
Frisk grønkålssalat m. granatæble, solsikkekerner & frisk syrlig vinaigrette
Hvide kartofler
Brunede kartofler
Brun sovs

Dessert
Hjemmelavet ris á la mande m. mandelsplitter & kirsebærsauce

Pris 375,-

Stor Julemenu

Forret 
2 slags sild, kapers, løg & karrysalat
Paneret rødspætte, citron & grov remoulade
Hjemmelavet hønsesalat, syltede bøgehatte & sprød bacon
Tunmousse m. brunet smør, æble & sukkerærter
Hjemmebagt brød m. smør

Mellemret 
Hjemmelavet tartelet m. hønsekødsfyld
Petit rejecocktail m. håndpillede rejer

Hovedret 
Langtidstilberedt flæskesteg af dansk gris m. nelliker & laurbærblade
Hjemmelavet rødkål lavet m. julens krydderier
Rosastegt andebryst m. dansk honning & appelsin
Frisk grønkålssalat m. granatæble, solsikkekerner & frisk syrlig vinaigrette
Hvide kartofler
Brunede kartofler
Brun sovs

Dessert
Hjemmelavet ris á la mande m. mandelsplitter & kirsebærsauce

Pris 450,-

Tilvalg

 

Tilkøb til menu

Hjemmelavede flæskesvær m. “sour cream & onion” & estragonmayo 
25,- pr. Person

Hjemmelavede ”franske kartofler”
20,- pr. person

Krydderfedt til forretten
10,- pr. Person

Æg & rejer m. hjemmelavet rejesalat på håndpillede rejer, æg & citron
45,- pr. person

Hjemmelavet laksetatar m. rygeostcreme
45,- pr. Person

Medister m. grov sennep & hjemmesylt
30,- pr. Person

Frikadeller m. grov sennep
30,- pr. person

Klokkens snaps – 4 stk. Pr. Person:


4 udvalgte snapse eller akvavitter.

Pris pr. Person: 152,-

Klokkens snaps - helflaske:


Forskellige varianter
Pris pr. Stk.: 
500,-

Kaffe & The


Friskbrygget kaffe ad libitum og thé i flere varianter.
Pris pr. Person:
35,-

Sødt til kaffen:

Vores kok fremtryller noget lækkert

Pris pr. Person: 25,-

3 timers fri øl vin, sodavand og vand:


“Rio Alto”, Chardonnay, Reserva, Chile – 2018
“Alese” Negroamaro, Schola Sarmenti, Apulien, Italien – 2016
Ceres Top & classic

Sodavand

Vand m./u. Brus

Pris pr. Person: 275,-

Mandelgaveleg

Vi står for en mandel til jeres risalamande, og præmien vil være et gavekort til Klokken. Køb et gavekort, og vi fordobler beløbet, uanset størrelse (køb for min. 200kr).

Gavekortet skal bruges i perioden 1/1 20’ – 1/3 20’.

Køkkenets åbningstider:

 

Køkkenets åbningstider:
Mandag: 11.30-20
Tirsdag: 11.30-20
Onsdag: 11.30-20
Torsdag: 11.30-21
Fredag: 11.30-22
Lørdag: 11.30-22
Søndag: 11.30-14
 
(Mandag-torsdag holder vores hårdtarbejdende køkkenpersonale pause kl. 14-17 for at gøre klar til aftenens service)

 

Restaurant Klokken
Mindegade 6 
8000, Aarhus C

Telefon
+45 69156986

Mail
info@restaurantklokken.dk

Selskaber

Vi kan klare alt fra frokoster til aftenselskaber både i og ude af huset

 

Dansk julefrokost & julemad

Julefrokost eller julebord er i Skandinavien en festlig lejlighed typisk i december måned op til jul. Her spises der traditionel julemad og der inviteres til en aften i selskab med venner og familie. Julefrokosten er også blevet en stor del af firmaets årlige arrangementer, hvor julen fejres.
Julefrokosten består som regel af traditionelle retter – smørrebrød med marineret sild og en variation af toppings. Smørrebrødet er suppleret af varme retter som flæskesteg, andebryst, leverpostej, brunede kartofler, sovs og sylt, mens hele molevitten skyldes ned med øl og snaps.
Denne dejlige danske tradition bringer Klokken nu til restauranten og vores selskabslokaler, hvor du som selskab kan nyde den danske julefrokost med behagelig betjening og kolde øl fra hanen.

Klokken leverer også julefrokosten som catering. Brug mest tid på dit selskab og mindst tid i køkkenet og lad kokkene stå for tilberedningen af maden. Hold en traditionel dansk julefrokost, hvor intet mangler og sovsen er rigelig.