Klokken

Mindegade 6 8000 Aarhus

Dansk resturant i Aarhus

I de gamle, ikoniske La Belle-lokaler finder du i dag Restaurant Klokken. La Belle var en Aarhuskendt stripklub – Vi har beholdt en enkelt stripperstang, der nu er fredet.

Hos Klokken laver vi god, dansk mad præcis som du kender den. Restauranten er en lille tidslomme, hvor hyggen kravler på væggene.

Det siger gæsterne

Hos Klokken er vi eksperter i hygge.
Her kan du læse, om nogle af vores skønne gæsters oplevelser. Vi glæder os også til at byde dig velkommen.

Irene kongstad
Læs mere
Fantastisk dansk restaurant. Den kan jeg godt anbefale. Vi fik menuen klokken hel og vi var næsten alt for mætte, men det smagte skønt.
Michael Hansen
Læs mere
Jeg var med en forsamling på 60 personer og vi havde bestilt mellem 3 menuer på forhånd og jeg bestilte stegt flæsk med persillesovs. Det smagte formidabel. Maden kom næsten samtidig. Der er godt med vin / øl valgmuligheder. Der var god og høflig betjening. Kan varmt anbefale klokken Aarhus. Det ligger tæt på dokk1 med parkerings muligheder. Det eneste minus er trappen foran den er for høj når man går ud og træder ned af den.
Anja M
Læs mere
Fantastisk hyggeligt sted med virkelig lækker mad og super sød og kompetent betjening! Kommer helt sikkert igen!
Jette B
Læs mere
Vi havde en fantastisk aften hos Klokken sammen med hele vores familie. Der var god mad, god service og gode lokaler( vi havde et lokale til 20 for os selv) Vi kan varmt anbefale stedet.
Martin Worm-Leonhard
Læs mere
Vi fik smørrebrød ad libitum og det hele var velkomponeret og velsmagende. Udvalget af øl og snaps var fint og servicen var hurtig, hyggelig og kompetent og det hele foregik i rolige og hyggelige omgivelser. Anbefales uden forbehold, hvis du har lyst til en fuldgyldig frokost.
Anders S
Læs mere
Hyggelig restaurant med god og venlig service, alle tiders sted at spise frokost. De har smørrebrødsklassikere af høj kvalitet (og så ad libitum, helt genialt), og de er også kendte for deres bøfsandwich, som er både stor og god - især hvis man kan li' brun sovs. Dertil kommer et godt udvalg af øl og forskellige snapse, så vi vender helt klart tilbage. Tak for mad!

Dansk mad i Aarhus

Vores køkken er selvsagt dansk. Vi serverer klassikere, som du kender dem bedst, men vi er ikke bange for at give dem et respektfuldt, innovativt pust. Gå ombord i vores smørrebrød ad libitum, der passer så fint sammen med snapsemenuen, eller fortab dig i en af vores favoritter.  Valget er dit.

thank you so much

We will get back to you