TAKEAWAY

Nogen vil påstå, at smørrebrød er grunden til, at Danmark af flere omgange er blevet kåret som verdens lykkeligste land. Derfor tilbyder Klokken også smørrebrød som Take Away. Klokkens smørrebrød laves af kun de bedste råvarer og bliver lavet, lige inden du henter det. Vores frisklavede smørrebrød er perfekt til både frokosten, på farten, til forretningsmødet eller blot, hvis du har lyst til en bid af Danmark.

Som udgangspunkt skal alt smørrebrød bestilles senest klokken 21 dagen forinden og afhentes senest klokken 15 på dagen.

Ønsker du at afgive en bestilling efter kl. 17.00 lørdag, som du skal bruge søndag, så skal bestillingen foregå over telefonen, da vi ikke er på mailen. Ring på +45 69156986”

Ved større bestillinger eller forespørgsler, tøv da ikke med at kontakte os her

* Vi forbeholder os retten til at afvise bestillinger på dagen, såfremt der er “udsolgt”.

Det er pt. ikke muligt at bestille smørrebrød

VIGTIG INFORMATION
Som følge af de skærpede restriktioner i vores branche ifbm. bekæmpelsen af smittespredningen af Covid-19 holder vi lukket fra onsdag den 9/12 2020 og indtil andet annonceres.

Mad ud af huset
Vi går endnu en gang en hård tid i møde, men vi håber meget på at se dig og dit selskab, så snart vi må åbne op igen. Vi er en del af DiningSix, der tilbyder kvalitetsmad ud af huset til enhver anledning. Vælg og bestil din foretrukne catering menu til afhentning eller levering her: diningsix.dk

BOOK
BORD
MENU
MENUKORT
BOOK BORD
MERE